PIJNBESTRIJDING MET RADIOFREQUENTIE

RADIOFREQUENTIEGENERATOR VOOR PIJNBESTRIJDING

De Pain Management RF Generator zendt een kleine radiofrequentiestroom door de geïsoleerde naald om de zenuw die verantwoordelijk is voor het verzenden van het pijnsignaal naar de hersenen te deactiveren. De eenvoudig te gebruiken digitale generator kan standaard RF-, gepulseerde RF-, multiRF- en gekoelde RF-procedures uitvoeren, evenals intradiscale laesies en annuloplastiek. Aan de hand van een real-time grafische weergave is de Pain Management V4 Generator ontworpen om te kunnen worden geüpgraded naar toekomstige technologieën.

  • Krachtig – Met een RF-motor van 50 watt kan de generator gemiddeld 12,5 watt leveren aan vier kanalen of 16,7 watt aan drie kanalen.
  • Veelzijdig – De Multi-RF-module kan worden gebruikt met elke canulegrootte of tiplengte om één tot vier laesies te creëren.
  • Plug and Play – Het is niet nodig om de instellingen van het systeem te wijzigen afhankelijk van het aantal sondes dat wordt gebruikt. Sluit gewoon één, twee, drie of vier sondes aan en het systeem herkent ze automatisch en past zich aan.

HERBRUIKBARE EN EENMALIG BRUIKBARE RF-SONDES

Duurzame en herbruikbare, standaard RF-sondes zijn leverbaar in verschillende lengtes en maten. De herbruikbare sondes zijn kleurgecodeerd voor gemakkelijke maatidentificatie en kunnen met stoom gesteriliseerd worden. Onze wegwerpbare, steriele sondes voor eenmalig gebruik zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en maten en zijn voorzien van een verbindingskabel die lang genoeg is om buiten het steriele veld te blijven.

  • Verkrijgbaar met een diameter van 18, 20, 21 en 22
  • Beschikbare lengtes: 50 mm, 54 mm, 100 mm, 145 mm, 200 mm
  • Kleurgecodeerd voor gemakkelijke identificatie, waardoor sondes worden gebruikt met een bijpassende canule voor nauwkeurige en precieze laesievorming

RF-CANULE

De RADIOPAQUE* Cannula biedt verbeterde visualisatie tijdens het positioneren, wat resulteert in een gerichte behandeling. De platinaband aan het distale uiteinde van het actieve uiteinde bepaalt de daadwerkelijke laesielocatie onder fluoroscopie.

RADIOFREQUENTIE SONDEKITS

Pijnbestrijdingssondekits omvatten:

  • RF-sonde
  • Beschermende buis
  • Connectorkabel
  • Autoclaafbehuizing

References:

Dreyfuss P, Halbrook B, Pauza K, Joshi A, McLarty J, Bogduk N. Efficacy and validity of radiofrequency neurotomy for chronic lumbar zygapophysial joint pain. Spine 25(10), 1270-1277 (2000).
Het gebruik van alle receptplichtige medische hulpmiddelen brengt altijd risico’s met zich mee. Raadpleeg de volledige gebruiksaanwijzing met indicaties, meldingen, waarschuwingen en andere relevante informatie.