RESPIRATOIRE ZORG

BESCHERMING TEGEN VAE BEWEZEN OPLOSSINGEN.

Voor patiënten die met ernstige ademhalingsaandoeningen te maken hebben, is het absoluut noodzakelijk om te beschikken over een basis van belangrijke informatie, ‘kennisleiderschap’ en producten die kunnen helpen bij kennis, comfort en betere gezondheidsresultaten.

Avanos is dat platform. Onze respiratoire producten en content kunnen patiënten helpen de kwaliteit van zorg te krijgen die ze thuis of in het ziekenhuis nodig hebben. In samenwerking met klinische zorgverleners hebben we een breed scala aan belangrijke respiratoire producten ontwikkeld die zijn ontworpen ter ondersteuning van de beste respiratoire zorgpraktijken. Door hun veiligheid, comfort en gemak zijn onze gesloten uitzuigsystemen, endotracheale sondes, mondverzorgingsoplossingen en bemonsteringskatheters een prioriteit voor zowel artsen als patiënten en kunnen helpen uw patiënten te behandelen en te beschermen en de kwaliteit van hun leven te verbeteren.

De medische hulpmiddelen voor respiratoire zorg van Avanos bieden vereenvoudiging, klinische voordelen en gemak voor artsen en patiënten en moeten worden beschouwd als uw ‘one-stop-shop’ voor alle respiratoire behoeften van patiënten.

MICROCUFF* ENDOTRACHEALE TUBES

Revolutionaire manchettechnologie: Bewezen vermindering van lekkage en risico op tracheaal letsel

VERKENNEN

GESLOTEN UITZUIGSYSTEMEN

Geavanceerde infectiebestrijding die de nieuwe norm is voor schoon

VERKENNEN

MINI-BAL BEMONSTERINGSKATHETER

Onze Mini-BAL bemonsteringskatheter neemt veilig monsters van de afscheiding van de onderste luchtwegen van een patiënt, waardoor artsen de gegevens krijgen die ze nodig hebben om een nauwkeurige diagnose van longinfectie te stellen en een gerichte antibioticabehandeling voor te schrijven.1

VERKENNEN

References:

  1. American Thoracic Society Guidelines for the Management of Adults with Hospital-acquired, Ventilator-associated, and Healthcare-associated Pneumonia. American Journal of Respiratory and Critical Care Medicine, V. 171, 388-416 (2005).